Skip to content

**** ****

Holy Outstanding United Software Engineers

Alcolado 3


Alcolado 3 was released!

The link is here


Categorized as: demo


10 Comments

 1. Lead says:

  Yeah, House designs is here, please let us know what you think about our stuff !

 2. Gerard/Toondichters says:

  @test
  Heya great stuff!!
  I always thought House Designs stands for Art and Designs from our Homes aka Livingrooms ;D

 3. marwin says:

  eigenlijk dacht ik dat de c64 scene al jaren dood was
  maar blijkbaar bestaat het dus nog…..

  keep on rockin’

  greetz,marwin aka corky / sense designs / the ancient temple

  • sound4sites says:

   Heya Marwin,

   Wat leuk! Sorry voor het late antwoord. Marc hier (ook former Sense Designs 🙂 ) . Ik heb Roland ook op Facebook en daar share ik nog wel eens wat dingen mee zodat hij wat op de hoogte blijft, haha.

   Er gebeurt nog af en toe wat op de c64. Vooral een website als csdb.dk is dagelijks wel wat nieuws te vinden. Ik maak nog veel muziek en ook nog wel eens op de c64. Samen met Wim en Jeroen en Richard(Scan) hebben we het weer opgepakt. Af en toe verslapt het wat; maar we richten ons nu op X2016 !

 4. Angelo says:

  Ik heb volgens mij wat oude diskettes in m’n collectie gevonden van jullie. Groene stickers met House designs op de floppy’s. Ook wat dev spul van ene Wim, zegt jullie dat iets? 🙂

  • sound4sites says:

   Zeker, Wim is de laatste tijd zelfs weer actief ook met het maken van C64 demo’s! Wat gaaf dat je dat terug hebt gevonden! Heb je toevallig een manier om het over te zetten naar PC? Ik ben wel erg benieuwd! Ik ga het meteen even delen met de actieve leden (in totaal nu 5 zelfs :))

 5. Lead says:

  Wij kunnen ook overzetten als we de disks van je mogen lenen!

 6. Wim says:

  Grappig dat mijn dev disks openbaar te vinden zijn. Ik zelf heb ze niet meer dus het lijkt me wel fun om ze weer eens te bekijken.

 7. BuzZ says:

  yooo.. balls to the walls.. Iemand toevallig in contact met Percy? grt, Buzz Black Mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *